uitvaartcentrum
Uitvaartcentrum Beutels Welkom.
Naast het uitvaartcentrum is er ook een bureel met regelruimte geopend in de Reyerstraat 51, 3540 Schulen. Met 8 jaar ervaring in het vak, heeft zaakvoerder Kim Beutels de nodige kennis om u bij te staan in de moeilijke momenten van afscheid en begeleiding.
Uitvaartcentrum Gavere Begrafenissen Van der Haegen: funerarium, urne.
Van der Haegen, uitvaartcentrum in Gavere, is gekend voor de persoonlijke dienstverlening en de discrete begeleiding bij het afscheid van uw dierbare. Uitvaartcentrum Van der Haegen hecht veel belang aan een persoonlijke en kwalitatieve dienstverlening zodat het afscheid van uw dierbare respectvol en volledig volgens wens mag verlopen.
Rouwcentrum Begrafenisondernemer Uitvaartverzorging Uitvaartcentrum Vuylsteke Avelgem.
De pijn is groot en toch moet er op korte tijd veel geregeld worden. Op dat moment wil uitvaartcentrum Vuylsteke er zijn voor u. Wij willen u begeleiden aangaande alle aspecten van de uitvaartverzorging. Dag en nacht bereikbaar 056/64 42 39.
Home Uitvaartcentrum De Sporen.
Katrien is al meer dan 10 jaar werkzaam in de ouderenzorg. Lesley en Katrien wonen samen met hun dochter Sterre en zoon Rhune te Zaffelare. Uitvaartcentrum De Sporen wil in eerste instantie zorgen voor een correcte en persoonlijke begeleiding van de uitvaart.
Uitvaart Vandercruyssen.
Begroetingsuren Uitvaartcentrum: van maandag tot vrijdag van 15 tot 18.30 u zaterdag van 15 tot 17.30 u op zon en feestdagen is er GEEN begroeting. Ontvangstruimte" voor het bespreken van alle vragen, ruime toonzaal van kisten, ruime keuze van bloemen, gedenkplaten, grafzerken.,
DEZUTTER UITVAARTCENTRUM uitvaartzorg uitvaartverzorgingen rouwcentrum rouwberichten funerarium begrafenisonderneming begrafenisondernemer rouwkamers rouwbegeleiding Nieuwpoort Koksijde Middelkerke We
Uitvaartcentrum Orye Condoleren.
Sint-Truiden 3 maart 2018. echtgenote van wijlen de heer Jozef QUAREME 2013. Rijkel 26 november 1933. Sint-Truiden 3 maart 2018. Tel: 012 74 22 74. Fax: 012 74 52 99. Maandag Zaterdag: 09 uur tot 18 uur. Zondag op afspraak.
Uitvaartcentrum Orye.
In 2004 wonnen wij met de volledig vernieuwde zaak en de nodige inzet de International Funeral Award" Meest klantgerichte service verlening. In 2006 stapte David zijn echtgenote Sofie Billen mee in de zaak die zo nog meer uitgroeit tot een echt familiebedrijf.
Snoeck uitvaartzorg rouwberichten uitvaartcentrum funerarium begrafenisonderneming begrafenisondernemer rouwkamers rouwbegeleiding Izegem.
24u/24u Tel: 051 30 09 40. Via onze site kunt u uw rouwbetuiging online overmaken aan de familie. Klik op het familiebericht van de overledene en kies voor de online rouwbetuiging. Uw medeleven betuigen per mail kan tot 1 dag na de uitvaart.
Dries NV Welkom bij uitvaartcentrum Dries NV te Balen.
Denk aan mij terug maar niet in de dagen van pijn en verdriet. Denk aan mij terug in de stralende zon hoe ik was toen ik alles nog kon. Ons uitvaartcentrum beschikt over functionele ruimtes zoals een aula, begroetings en ontmoetingsruimtes en winkel.

Contacteer ons