begrafenissen ketelaars
Ketelaars Jan in Kapellen, Guyotlei 9, telefoon: 03/664 met openingsuren Begrafenisondernemingen.
Klik voor telefoon Telefoon: 03/664 20 58. Klik voor fax Fax: 03/665 07 34. Begrafenisondernemingen in Kapellen. Buiten de openigsuren steeds telefonisch bereikbaar. Ontdek andere handelaars in de buurt van Ketelaars Jan in Kapellen. Afscheidshuys Goossenaerts bvba. Theo Verellenlaan 71.
Overlijden mevrouw José Van Mechelen Mermans Dirk Van Mechelen Dirk Van Mechelen.
Begrafenissen Jan Ketelaars Kapellen Tel. Parlementaire vraag met betrekking tot de renovatie van een woning en verhuur via het sociaal verhuurkantoor 27 maart 2018. Burgemeestersmarathon 22/01/2018, beluister hier het interview terug. 23 januari 2018. Ontvangst vrijwillige brandweer Kapellen 22 januari 2018.
Jan Ketelaars Inforegio.be.
Begrafenissen Crematies Rouwcentrum. Bij Jan Ketelaars te Stabroek en Kapellen. Vind ik leuk 2. Kleine Molenweg 4, 2940 Stabroek. Kapellen: Guyotlei 9, 2950 Kapellen. T 03 664 20 58. Stuur Jan Ketelaars een e-mail. Verpleging aan huis. Hoorcentrum t Oorhuis Dendermonde.
Archief Rouwberichten Jan KetelaarsJan Ketelaars.
Jan Ketelaars Begrafenisondernemer te Kapellen. Wat doen wij? Aula voor plechtigheden. Wat te doen? Petrus Peter Janssens. Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en webstatistieken bij te houden. Met onderstaande knop geeft u toestemming voor het plaatsen van dergelijke cookies.
Christophe Bruyneel Begrafenisondernemer Begrafenissen Kapellen Ekeren Brasschaat Mariaburg Putte Hoevenen Kalmthout Antwerpen Begrafenissen Kapellen Ekeren Brasschaat Mariaburg Putte Hoevenen Kalmtho
Begrafenisondernemer te Kapellen Ekeren Mariaburg Brasschaat Hoevenen Putte-Kapellen Begrafenissen Crematies christophe bruyneel 2018-03-30T1508350000.: Begrafenisondernemer Christophe Bruyneel. Kapellen Ekeren Mariaburg Brasschaat Antwerpen. Voor Christophe is het beroep van begrafenisondernemer een roeping. Begrafenisondernemer is meer dan een vak, het is bijstaan, luisteren en helpen.
Jan Ketelaars Begrafenisondernemer te Kapellen Jan KetelaarsJan Ketelaars.
Begrafenissen Jan Ketelaars: een ervaren familiebedrijf in Kapellen. Begrafenissen Jan Ketelaars is een gereputeerd familiebedrijf in Kapellen dat al meer dan een eeuw op vader en zoon wordt voortgezet. Met kennis van zaken staat begrafenisondernemer Jan Ketelaars in voor de volledige verzorging van uitvaartplechtigheden en alle praktische zaken die daarbij komen kijken.
Ketelaars Jan, Kapellen Tel: 036642. Begrafenisondernemingen goudengids.be.
Een recensie schrijven? Laat de praktische zorgen van een uitvaart over aan Jan Ketelaars. Begrafenisonderneming Jan Ketelaars in Kapellen is een familiebedrijf dat mensen begeleidt bij het afscheid van een naaste. Wij staan in voor alle praktische regelingen van een uitvaart.
Overlijdens De Polder.
Hij werd geboren te Boom op 1 september 1921. De afscheidsdienst heeft plaats op zaterdag 5 mei 2018 om 12 uur in het rouwcentrum Jan Ketelaars, Guyotlei 9 bij het station te Kapellen. Aansluitend volgt de bijzetting. De Polder mei 02, 2018 Reacties 0.
Overlijdensberichten uit Kapellen ingedachten.be.
Home Recente overlijdens. Zoek een overlijdensbericht en betuig uw medeleven en steun aan de rouwende familie. Dit kan door het publieke rouwregister te tekenen of door een privé condoléancekaart te versturen, afhankelijk van de keuze van de familie. Selecteer een specifieke periode.
BELEEF! Kapellen.

Contacteer ons