districtshuis berchem
Hoe gaan naar Districtshuis Berchem in Antwerpen via Bus, Trein, Sneltram, Metro Moovit.
Nabije attracties rond Districtshuis Berchem in Antwerpen Frans Jochemsplein Openbare Bibliotheek De Poort Peeters Govers Driekoningen De Specht Buga-Auto Antwerpen Frans Van Hombeeckplein De Schatkist Oude Kerk Berchem Sint-Willibrorduskerk Sint-Stanislascollege Van Hombeeckplein Sint-Willibrordus Cultureel Centrum Berchem Marsh Sint-Willibrordus De Kock Veerle Been Aldi Wereldwinkel Oxfam Berchem.
Visit Antwerpen.
FOD Sociale Zekerheid Directie-generaal personen met een handicap zitdag Berchem De sociale kaart.
Voeg FOD" Sociale Zekerheid Directie-generaal personen met een handicap zitdag Berchem" toe aan een favorietenlijst. Gelieve een lijst aan te maken. Zoekopdracht opslaan Annuleren. FOD Sociale Zekerheid Directie-generaal personen met een handicap zitdag Berchem. U bent hier. FOD Sociale Zekerheid Directie-generaal personen met een handicap zitdag Berchem.
Gedenkplaat voor oorlogsslachttoffers in districtshuis Berchem.
Gedenkplaat voor oorlogsslachttoffers in districtshuis Berchem. Een gedenkplaat met 190 namen van slachtoffers van de eerste wereldoorlog krijgt een centrale plaats in het districtshuis van Berchem. De plaat een ontwerp van de Berchemse kunstenaar Jos Ratinckx hing oorspronkelijk in het oude gemeentehuis, dat begin jaren tachtig werd afgebroken.
Geschiedenis van Antwerpen Bekijk onderwerp Oud Gemeentehuis Berchem.
Oud Districtshuis Berchem. door José Meyvisch 12 Nov 2006, 2122.: Ik weet niet of het oude distrcitshuis Berchem en het voormalig gemeentehuis op dezelfde plaats lagen, maar tot voor zeer kort waren enkele gemeentediensten gevestigd in de Kardinaal Mercierlei 3 in Berchem.
Districtshuis Berchem Diensten Berchem Yozo.
berchem diensten Districtshuis Berchem. 32 3 338 40 11. Bij het districtshuis in Berchem kan u terecht voor allerlei informatie en documenten betreft wonen, werk, financiën, gezondheid, opvoeding, vrijetijdsbesteding, thuiszorg, Het personeel districtshuis staat ook klaar voor diegenen die buiten het district Berchem wonen.
Bijenkasten op dak districtshuis Berchem N-VA Berchem.
In Berchem vinden ze heel veel verschillende soorten nectar en stuifmeel, op pleintjes en in parken, in tuinen, voortuintjes en bloembakken. Het plantsoen naast het districtshuis en de twee boomspiegels op het Frans Jochemsplein werden samen met Natuurpunt met inheemse insectvriendelijke planten ingezaaid.
Steden en gemeenten.
Grote Markt 1. e Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 03 338 3011. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.: District Antwerpen infowinkel.
Zoek jouw wandeling zoek in ons aanbod.
10.000 stappen wandeling Berchem BSWP655. 2600 Berchem Antwerpen. Inschrijven meer lezen. 10.000 stappen wandeling Deurne en een stukje Borgerhout BSWP656. 2100 Deurne Antwerpen. Inschrijven meer lezen. 10.000 stappen wandeling Merksem BSWP567. Zwembad Park van Merksem. Van Heybeeckstraat 9. 2170 Merksem Antwerpen.
Districtshuis Berchem Wegwijzer WO1.
Uit het oude, gesloopte gemeentehuis gerecupereerde? gedenkplaat voor gesneuvelden, in het districtshuis van Berchem. Uit het oude, gesloopte gemeentehuis gerecupereerde? gedenkplaat voor gesneuvelden, in het districtshuis van Berchem. Gedenkzuil voor de 20th Light Division. Een hoge wit gecementeerde zuil binnen een bloemperk herinnert aan de 20th Light Division.

Contacteer ons