uitvaart de meyer
Begrafenisondernemer, Uitvaart Kapellen, Brasschaat De Meyer.
in regio Brasschaat Kapellen. De Meyer Uitvaart is zeer sterk geworteld in de gemeenschap van Brasschaat en omstreken. Dit hoeft niet te verwonderen als u bedenkt dat de onderneming sinds 1884 op hetzelfde adres, aan de Bredabaan 216, gevestigd is.
Condoleance.
Niet alle overleden personen van wie wij de uitvaart mogen verzorgen staan dus vermeld. Wenst u een rouwbetuiging na te laten voor iemand die u niet terugvindt, klik dan hier om uw boodschap door te sturen met de vermelding van de naam van de overledene.
Uitvaartzorg De Pauw Verzorgde en betrouwbare organisatie van begrafenis, uitvaart, crematie en huwelijk. Sereen Funerarium en winkel.
Afscheid moeten nemen van een dierbare valt niet alléén zwaar, het is ook heel persoonlijk, iedereen doet dit op zijn eigen manier. Wat voor ons, de 2de generatie van Uitvaartzorg De Pauw routine is, is voor jullie een niet alledaagse gebeurtenis.
De Meyer Uitvaart Bvba, Brasschaat Tel: 036518. Begrafenisondernemingen goudengids.be.
De Meyer Uitvaart, uw begrafenisondernemer in Brasschaat. Al 4 generaties lang is hechte familiezaak De Meyer Uitvaart een gevestigde waarde in Brasschaat. Wij organiseren en verzorgen als begrafenisondernemer zowel uitvaarten als crematies in Brasschaat en omgeving en op eenvoudig verzoek overal in de provincie Antwerpen of zelfs verder.
Uitvaartzorg De Wending Melle Gent Afscheid nemen is loslaten, maar nooit alleen.
Een stilte en verlies waar niemand wil mee geconfronteerd worden. De Wending zorgt voor steun in die pijnlijke tijd. We helpen de ouders de herinneringen aan het jonge leven te delen tijdens een warme, serene en volledig aangepaste afscheids en herdenkingsdienst.
Condoleren Uitvaartzorg D'Hondt.'
Hendrik De Bock echtg Chrystelle Vander Beken de uitvaart heeft plaats op maandag 11 juni 2018 om 11.30 uur in het Meditorium te Oudenaarde. Bauters André, echtg Chanterie Maria, uitvaart op zaterdag 9 juni om 10 uur in de kerk te Lozer.
Alles over uitvaart / Adres.
De Meyer Begrafenissen BVBA in Brasschaat, Bredabaan 216, telefoon: 03/651. met openingsuren Begrafenisondernemingen.
Wij staan 24 op 24 uur en 7 op 7 dagen tot uw dienst. Begrafenissen en crematies, privaat funerarium, voorafregeling van de uitvaart. 24/7 tot uw dienst. Ontdek andere handelaars in de buurt van De Meyer Begrafenissen BVBA in Brasschaat.
Onze Visie Wase Begrafenissen.
Met vriendelijke groeten. Zo als het hoort is volgens mij niet genoeg waardering voor hoe de uitvaart van mijn tante was verzorgd, wij vonden het fantastisch verzorgd. Wij zijn uiterst tevreden, daar kunnen de Nederlanders een voorbeeld aan nemen. Nederlandse familie geeft reactie via ons enquête formulier. Bij het overlijden van mijn mama hebben we ervaren dat jullie in alle vriendelijkheid en sereniteit alles in goed banen leiden. Een verademend gevoel in een hectische periode. De site straalt jullie professionalisme uit. Met vriendelijke groeten. Annita de Meyer.
De Meyer Uitvaart Persoonlijke uitvaartverzorging op mensenmaat Home De Meyer Uitvaart.
De Meyer Uitvaart is als begrafenisonderneming diep geworteld in en om de Brasschaatse gemeenschap. Niet verwonderlijk, als u bedenkt dat de onderneming werd gesticht in 1884 door stamvader Frans De Meyer, op dezelfde plek als waar men nu nog steeds de maatschappelijke zetel vindt aan de Bredabaan 216.

Contacteer ons