uitvaart mechelen
Begrafenisondernemingen Mechelen goudengids.be.
Hombekerkouter 1, 2811 Hombeek Mechelen. Bekijk alle adressen voor DE WIT SONJA BEGRAFENISONDERNEMING BVBA. 6 Alle bedrijven van Dela. e.g: Brusselsesteenweg 6 A, 2800 Mechelen. Bekijk alle adressen voor Dela. 7 Uitvaartcentrum Thibaut. Brusselsesteenweg 6 A, 2800 Mechelen. Bekijk alle adressen voor Dela.
Perdieus uitvaarten. Uitvaartverzorging Stijn Perdieus uit Mechelen.
Home.
Gelegenheid tot groeten. Begeleiding bij kerkelijke en burgerlijke begrafenissen, ook met crematies. Professioneel rouwdrukwerk, met uitgebreide keuze uit aangepaste catalogi en teksten, of volgens uw idee├źn. Regeling van koffietafels naar uw wensen. Uitvaartverzorging Sonja De Wit. 015 20 40 45.
Overlijdensberichten uit Mechelen ingedachten.be.
Geboren te Mechelen op 23/12/1924. Overleden te Mechelen op 06/06/2018. Woonachtig te Mechelen. Betuig uw medeleven. Zeg" niet bel maar als je het moeilijk hebt. Bel liever af en toe zelf. Zeg niet kom maar af als je wil praten.
Begrafenisondernemers Mechelen inmemoriam.be.
Stijn Perdieus Uitvaarten Kerkhoflei 117. Thibaut Uitvaartcentrum Liersesteenweg 112. Uitvaartcentrum Thibaut 1 Brusselsesteenweg 6 A. Provincie: Alle provincies. Periode: Alle periodes. Over inmemoriam.be Privacy beleid en algemene voorwaarden Links Contact Begrafenisondernemers Archief. 2016 Inmemoriam een initiatief van Mediahuis Website by Brainlane.
Begrafenissen Vanmechelen Begrafenisondernemer in Sint-Truiden: BEGRAFENISSEN CREMATIES ROUWKRANSEN.
Zo kunnen wij u adviseren bij uw keuze van de uitvaart, begraven, cremeren, de begraafplaats, de bloemen, grafstukken tot de nazorg. Wij verzorgen, in overleg met u, de uitvaart tot in de kleinste details. Zelfs bij een eventuele repatriring kan u rekenen op onze jarenlange ervaring.
Overlijdensberichten Thibaut Mechelen Uitvaartcentrum.
Geboren te Rijmenam op 25/05/1935. Overleden te Mechelen op 15/05/2018. Woonachtig te Mechelen. Betuig uw medeleven. Cyriel Van Doren. Geboren te Mechelen op 22/11/1932. Overleden te Mechelen op 13/05/2018. Woonachtig te Mechelen. Betuig uw medeleven. Geboren te Genk op 02/01/1960.
Begrafenisondernemer Thibaut Mechelen Uitvaartcentrum.
Wij vinden het belangrijk om nabestaanden goed te informeren over de mogelijkheden bij een uitvaart, en hen met zorg te begeleiden bij hun keuzes. Zo garanderen we dat ze honderd procent tevreden zijn over het afscheid van hun dierbare. En achteraf nergens spijt van hebben, want je kunt de klok niet terugdraaien." Wie zijn we. Samenwerking Foundation Mechelen vzw.
Kapel Kapel Sereni.
2812 Muizen Mechelen. Onze uitvaartplanners begeleiden jou bij het afscheid. Van ceremonieel tot informeel, in een kerk, aula of unieke locatie. Hierbij streven we naar eenvoud en transparantie. Het verhaal van de Kapel l Sereni. Pal naast het nieuwe uitvaartcentrum ligt de Kapel van De Goede Herder.
Begrafenissen Pues, uitvaart, begrafenis.
De sterkte van een groot bedrijf, de persoonlijke dienstverlening van een familiebedrijf. Als erkende begrafenisondernemer, regelt Begrafenissen Pues de begrafenis met de grootste zorg en in alle discretie. Uw uitvaart vooraf regelen? Ook daarvoor kan je bij Begrafenissen Pues terecht.

Contacteer ons