de meyer begrafenissen
De Meyer Begrafenissen BVBA in Brasschaat, Bredabaan 216, telefoon: 03/651. met openingsuren Begrafenisondernemingen.
Wij staan 24 op 24 uur en 7 op 7 dagen tot uw dienst. Begrafenissen en crematies, privaat funerarium, voorafregeling van de uitvaart. 24/7 tot uw dienst. Ontdek andere handelaars in de buurt van De Meyer Begrafenissen BVBA in Brasschaat.
De Meyer Uitvaart Inforegio.be.
De Meyer Uitvaart. De Meyer Uitvaart. De Meyer Uitvaart, uw begrafenissen, crematies, uitvaartzorg te Brasschaat. Vind ik leuk 1. De Meyer Uitvaart. Bredabaan 216, 2930 Brasschaat. T 03 651 81 68. Stuur De Meyer Uitvaart een e-mail. Verpleging aan huis.
De Meyer Uitvaart Persoonlijke uitvaartverzorging op mensenmaat Rouwberichten Archieven De Meyer Uitvaart.
Willy De Craemer. Louisa Wiske Van Dyck. Maria Ria De Meyer. Karel Van Look. Georgette Van Espen. Bredabaan 216, 2930 Brasschaat email protected 320 3 651 81 68. De Meyer Uitvaart gebruikt cookies om je websitebezoek zo optimaal mogelijk te laten verlopen.
De Meyer Uitvaart Bvba, Brasschaat Tel: 036518. Begrafenisondernemingen goudengids.be.
De Meyer Uitvaart, uw begrafenisondernemer in Brasschaat. Al 4 generaties lang is hechte familiezaak De Meyer Uitvaart een gevestigde waarde in Brasschaat. Wij organiseren en verzorgen als begrafenisondernemer zowel uitvaarten als crematies in Brasschaat en omgeving en op eenvoudig verzoek overal in de provincie Antwerpen of zelfs verder.
De Meyer Uitvaart Persoonlijke uitvaartverzorging op mensenmaat Home De Meyer Uitvaart.
De Meyer Uitvaart is als begrafenisonderneming diep geworteld in en om de Brasschaatse gemeenschap. Niet verwonderlijk, als u bedenkt dat de onderneming werd gesticht in 1884 door stamvader Frans De Meyer, op dezelfde plek als waar men nu nog steeds de maatschappelijke zetel vindt aan de Bredabaan 216.
Begrafenisondernemer, Uitvaart Kapellen, Brasschaat De Meyer.
Het is daar waar stamvader Frans De Meyer ons authentiek familiebedrijf indertijd opgericht heeft. Wij zijn nu al 4 generaties lang een familiebedrijf met respect voor de rijke traditie maar even goed met steeds een open blik op zinvolle vernieuwing en dus: op de toekomst.Als begrafenisondernemer verzorgen wij zowel uitvaarten als crematies.
Overlijdensberichten uit Brasschaat ingedachten.be.
Home Recente overlijdens. Zoek een overlijdensbericht en betuig uw medeleven en steun aan de rouwende familie. Dit kan door het publieke rouwregister te tekenen of door een privé condoléancekaart te versturen, afhankelijk van de keuze van de familie. Selecteer een specifieke periode.
inmemoriam.be De Meyer / Bredabaan 216 / 2930 Brasschaat Begrafenisondernemer.
De Meyer Begrafenisondernemer. Tel: 32 3 651 81 68. Fax: 32 3 652 03 87. De Meyer BRASSCHAAT. Plan uw route naar deze locatie Uw adres straat, nr, postcode/gemeente Toon route. Over inmemoriam.be Privacy beleid en algemene voorwaarden Links Contact Begrafenisondernemers Archief.
De Meyer Honoré Wase Begrafenissen.
Wase Begrafenissen op Facebook. Wij hopen dat de persoonlijke berichten en. herinneringen u tot steun zullen zijn. Ga naar vorige rouwbericht Keer terug naar de lijst Ga naar volgende rouwbericht. De Meyer Honoré. Sint-Niklaas 12 mei 1929 Sint-Niklaas 18 februari 2018.
De Meyer uitvaart.
Welkom op onze website. Begrafenissen De Meyer. Het verlies van een dierbare is een ingrijpende en moeilijk te hanteren ervaring in een mensenleven. Mensen die geconfronteerd worden met een verlies ervaren vaak intense, verwarrende en soms ook tegenstrijdige gevoelens. Bij dergelijke momenten van groot verdriet heeft u veel steun en vriendschap nodig.

Contacteer ons