begrafenissen geyskens
Overlijdensberichten uit Schilde ingedachten.be.
Overleden te Malle op 08/08/2017. Woonachtig te Schilde. Betuig uw medeleven. Geboren te Antwerpen op 28/05/1931. Overleden te Zoersel op 06/08/2017. Woonachtig te Schilde. Betuig uw medeleven. Geboren te Schoten op 10/11/1935. Overleden te Zoersel op 14/07/2017. Woonachtig te Schilde.
Begrafenissen Geyskens J, SCHILDE Tel: 033832. Begrafenisondernemingen goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. Begrafenissen Geyskens J. Een recensie schrijven? Begrafenissen Geyskens J. TURNHOUTSEBAAN 492, 2970 SCHILDE. 03 383 20 10. Andere interessante bedrijven in de buurt. Uitvaartverzorging Van Tendeloo-Verhagen. Langestraat 28, 2240 Zandhoven. Turnhoutsebaan 444-446 B, 2110 Wijnegem.
Algemeen Uitvaartcentrum Lantmeeters Geyskens in Genk, Lindenstraat 6, telefoon: 015/51 met openingsuren Begrafenisondernemingen.
Geef ze daarom een begrafenis om U tegen te zeggen, van Algemeen Uitvaartcentrum Lantmeeters Geyskens. Alle soorten uitvaart. Bij Algemeen Uitvaartcentrum Lantmeeters Geyskens kan u terecht voor klassieke begrafenissen, maar ook voor crematies en uitstrooiingen. Buiten het noodzakelijke worden nog diensten aangeboden.
Nieuw uitvaartcentrum in Schilde gunt blik achter de scherme. Schilde Het Nieuwsblad.
We vonden in twee andere begrafenisfamilies, Geyskens en Marshang, goede partners om aan deze behoefte tegemoet te komen. Een cowboyfan wiens laarzen als bloemenvazen gebruikt werden of een levensgenieter die niet wilde dat zijn vrienden of familie zouden rouwen en een echt feest bestelde voor zijn eigen begrafenis: het zijn maar twee voorbeelden van hoe een afscheid een heel apart karakter kan krijgen.
Lantmeeters-Geyskens Uitvaartzorg Genk Inforegio.be.
Uitvaartzorg Lantmeeters Geyskens. Volledige dienstverlening, dag en nacht. Bij begrafenisondernemer Algemene Uitvaartverzorging Lantmeeters-Geyskens te Genk Limburg kunt u in alle sereniteit van begrafenissen crematies laten regelen. Wij verzorgen begrafenissen volledig. Van de praktische organisatie tot bloemstukken, rouwdrukwerk, ashangertjes, juwelen en vingerafdrukken.
uitvaartcentrum.be: familieberichten.
U wordt vriendelijk uitgenodigd de afscheidsplechtigheid bij te wonen op maandag 18 juni 2018 om 11 uur in het Uitvaartcentrum Schilde, Turnhoutsebaan 492. Samenkomst in de aula vanaf 10.40 uur. Later die dag zal de urne van Finne een plaats krijgen in het urnenveld bij haar echtgenoot Fons op de begraafplaats van Sint-Job-in-t-Goor, Kerkhofstraat. Uitvaartcentrum Schilde Turnhoutsebaan 492, 2970 Schilde.
Peeraer uitvaartzorg Begrafenissen crematies Wijnegem.
aula voor Plechtigheden. Begrafenissen crematies in Wijnegem en daarbuiten. TEL: 03/353 60 83. Wij zorgen voor een totaalservice. U kan bij ons terecht voor een traditionele kerkelijke uitvaart maar ook een afscheidsviering volgens uw eigen levensvisie in onze aula of een andere locatie is mogelijk.
Begrafenissen Geyskens.
03 484 39 54. Begrafenissen Geyskens Malle. uitvaartwinkel voor bloemen, grafornamentjes, graffoto's, herinneringsjuwelen. Gratis informatie over uitvaartkosten, mogelijkheden, spaarplannen en uitvaartverzekeringen. Raadpleeg hier de veiligheidsfiche enkel raadpleegbaar door de hulpdiensten. Terug naar het overzicht. Copyright 2009 Gemeente Malle Privacybeleid Gebruiksovereenkomst.
Begrafenisondernemer Bogaerts-Stynen Zoersel, Westmalle.
Dankzij een uitvaartverzekering van DELA hoeven uw nabestaanden zich geen financiële zorgen te maken. De kosten van een begrafenis of crematie zijn immers op voorhand gedekt. Het verdriet kan u hen niet besparen, de kosten gelukkig wél. Wij adviseren u graag.
Quirijnen Quirijnen Sereni.
in Brasschaat of op het Eilandje. Van ceremonieel tot informeel, in een kerk, aula of unieke locatie. Hierbij streven we naar eenvoud en transparantie. Het verhaal van Quirijnen l Sereni. Constant Quirijnen begon als schrijnwerker in Brasschaat Maria-ter-Heide met begrafenissen rond 1926.

Contacteer ons