begrafenissen brecht
Rouwberichten Uitvaarthuis.
echtgenoot van Jeanne Cockx. Johan Van de Keybus. echtgenoot van Ingrid Augustyns. echtgenoot van Yvonne Van Aerde. Roger Van Aelst. echtgenoot van Maria van der Velden. Maria Leonia Van Genechten. weduwe van Franciscus Blommaert. Uitvaarthuis Kapellensteenweg 287 2920 Kalmthout BTW BE 894291104.
Overlijdensberichten uit Brecht ingedachten.be.
Overleden te Brecht op 05/04/2018. Woonachtig te Brecht. Betuig uw medeleven. Geboren te Brecht op 31/10/1933. Overleden te Brecht op 23/03/2018. Woonachtig te Brecht. Betuig uw medeleven. Geboren te Kalmthout op 22/03/1929. Overleden te Brecht op 16/03/2018. Woonachtig te Brecht.
Op" de begrafenis doe ik mijn trouwjurk aan" Brecht Gazet van Antwerpen.
Brecht Exact acht dagen nadat ze op de magische datum 8/8/08 was getrouwd met haar grote liefde Patrick Patje Van Aken 42, werd Karin Geens 49 uit Brecht al weduwe. Op zaterdag 16 augustus verongelukte Patje met zijn motor in Wuustwezel.
Begrafenisondernemer Brecht Funeralco.
Begrafenisondernemer met vakkennis. Indien u aan het zoeken bent naar goede begrafenisondernemers om een begrafenis en alle randzaken te regelen tot in de kleinste details, is Funeralco, met kantoren in Brecht, een interessante optie. Funeralco is een betrouwbare begrafenisondernemer met decennia ervaring opgericht in 1997 in het organiseren van begrafenissen, uitvaarten en crematies enzovoort en de talloze zaken die daarbij horen urnen, kisten, grafmonumenten, drukwerk, bloemen, sieraden enz.
Begrafenisondernemers Brecht inmemoriam.be.
Uitvaartcentrum.be Geyskens Brecht Brugstraat 89. Provincie: Alle provincies. Periode: Alle periodes. Over inmemoriam.be Privacy beleid en algemene voorwaarden Links Contact Begrafenisondernemers Archief. 2016 Inmemoriam een initiatief van Mediahuis Website by Brainlane. Met medewerking van: Lavenir.net Gazet van Antwerpen HBVL.be Nieuwsblad.be Standaard Online.
Overlijdensberichten Hofmans Wuustwezel, Kalmthout en Hoogstraten.
Overlijdensberichten Uitvaartcentrum Hofmans. Zoek een overlijdensbericht en betuig uw medeleven en steun aan de rouwende familie. Dit kan door het publieke rouwregister te tekenen of door een privé condoleancekaart te versturen, afhankelijk van de keuze van de familie. Selecteer een specifieke periode.
Uitvaarthuis.
Brecht Gemeenteplaats 9. Welkom op onze website. Als hedendaagse begrafenisonderneming willen wij van Uitvaarthuis dicht bij de mensen staan. We bieden een dienstverlening aan waarbij de rouwende familie op de eerste plaats komt. In alle eerbied en rust willen wij op een professionele manier en in samenspraak met u de praktische zaken en administratie voor u regelen.
Begrafenisondernemingen Brecht goudengids.be.
7 KLAES OMER BEGRAFENISSEN. Brugstraat 209, 2960 Sint-Job-in-'t-Goor' Brecht. 8 Begrafenissen Peeraer-Dexters. Brugstraat 209, 2960 Sint-Job-in-'t-Goor' Brecht. Bekijk alle adressen voor Begrafenissen Peeraer-Dexters. 9 Alle bedrijven van Begrafenissen Peeraer-Dexters. e.g: Brugstraat 209, 2960 Brecht. Bekijk alle adressen voor Begrafenissen Peeraer-Dexters.
Uitvaarten Jochums.
Hierbij denken wij aan jouw persoonlijke wensen, de rol van kinderen tijdens de uitvaart. De bloemen die een belangrijke rol spelen tijdens de uitvaart worden bij ons door een gediplomeerde bloemenbinder met jarenlange ervaring zeer mooi verzorgd. Hierbij spelen kwaliteit en perfectie de hoofdrol. Volledige verzorging van begrafenissen en crematies.
inmemoriam.be Hensen Simon / Gemeenteplaats 9 / 2960 Brecht Begrafenisondernemer.
Bezoek ook: gezondheid.be vief.be Sportwereld Mobilia Jobat Zimmo Vroom CitySecrets PlusPlus WeMatch Travelspotter. De Website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en Website-statistieken bij te houden. Met onderstaande knop geeft u toestemming voor het plaatsen van dergelijke cookies.

Contacteer ons