peeraer
Advocaat te Deurne Antwerpen, echtscheiding, bemiddeling, alimentatie, jeugdrecht, invordering faturen, huur, contracten, familierecht.
Overlijdensberichten.
Wij regelen, met respect voor ieders levens en geloofsovertuiging, vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart alle aspecten, zoals het rouwdrukwerk, de administratieve plichtplegingen, het opbaren, uitvoeren van de uitvaart en de ceremoniële begeleiding.
Begrafenisondernemer Jos Peeraer overleden Wijnegem Het Nieuwsblad.
In zijn woonplaats Wijnegem is zaterdag onverwacht Jos Peeraer foto rr overleden. De bekende begrafenisondernemer op rust werd 83 jaar. Karel Peeraer, vader van Jos, richtte de bekende en tot op heden enige begrafenisonderneming in Wijnegem eind jaren twintig van de vorige eeuw op.
Peeraer uitvaartcentrum Overzicht Peeraer Uitvaartzorg Wijnegem.
Aula voor plechtigheden. Vul op de detailpagina van de persoon uw naam en bericht in. Uw bericht wordt aan de familie bezorgd. Heeft u vragen? Françoise Janssens de Varebeke 09-05-2018 13-12-1926. Fons Van Balen 09-05-2018 08-03-1926. Etienne Verheyden 07-05-2018 08-03-1962.
inmemoriam.be Peeraer Begrafenissen / Turnhoutsebaan 444 / 2110 Wijnegem Begrafenisondernemer.
Deze website maakt gebruik van bestanden zoals cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Peeraer Begrafenissen Begrafenisondernemer. Turnhoutsebaan 446 B. Tel: 32 3 353 60 83. Fax: 32 3 353 23 80. Peeraer Begrafenissen WIJNEGEM.
Peeraer uitvaartzorg Begrafenissen crematies Wijnegem.
aula voor Plechtigheden. Begrafenissen crematies in Wijnegem en daarbuiten. TEL: 03/353 60 83. Wij zorgen voor een totaalservice. U kan bij ons terecht voor een traditionele kerkelijke uitvaart maar ook een afscheidsviering volgens uw eigen levensvisie in onze aula of een andere locatie is mogelijk.
Familiaal bemiddelaar in Antwerpen en Deurne Jan Peeraer.
Mijn opleiding tot familiaal bemiddelaar heb ik gevolgd aan de universiteiten van Antwerpen en van Gent. Erkend als familiaal bemiddelaar door de Federale Bemiddelingscommissie. Bemiddelaar Geel Antwerpen Jan Peeraer 0495 23 33 26 jan@janpeeraer.be. We zijn te vinden.: Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel.
Openingsuren Center Peeraer in Merksplas.
Center Peeraer Nu open. Center Peeraer is vandaag open tot 1800. maandag 21 mei. dinsdag 22 mei. woensdag 23 mei. donderdag 24 mei. vrijdag 18 mei. zaterdag 19 mei. zondag 20 mei. Info laatst gecontroleerd op 5 juni 2015. Info niet correct?
Begrafenisonderneming Peeraer, Wijnegem Tel: 033536. Begrafenisondernemingen goudengids.be.
Begrafenisondernemer in Wijnegem: Peeraer Uitvaartzorg omkadert elke uitvaart. Peeraer Uitvaartzorg: respectvol, sereen en professioneel. De medewerkers van begrafenisondernemer Peeraer Uitvaartzorg ondersteunen u bij de organisatie van het afscheid van uw dierbare. Op dit moeilijke moment, wilt u kunnen vertrouwen op een uitvaartpartner die alle praktische en administratieve beslommeringen op zich neemt.
De specialist in elektrische fietsen voor particulieren en bedrijven.
Wij kwamen bij Geert en Judith Peeraer terecht die ons onmiddellijk hielpen terwijl wij een koffie dronken en de winkel bekeken. Wij waren zo blij met de snelle en perfecte service dat we 2 jaar later onze nieuwe fietsen bij Peeraer kochten en tot op de dag van vandaag nog steeds klant zijn.

Contacteer ons