grote steenweg berchem
Grotesteenweg Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Op de scheiding tussen oud en nieuw Berchem: twee arduinen monumentjes met leeuwenkoppen, afkomstig van de geniekazernes 8/9, opgetrokken in 1864 en gesloopt in 1966 bij aanleg E3. Extra muros: geasfalteerde baan van zes rijvakken, gescheiden door trambedding. Woningen en flatgebouwen, vanaf circa 1920, op de verkavelde domeinen Strijdhof, Troyentenhof, Ruytenburg en Pulhof.
Grote Steenweg deels afgesloten door brand Berchem Het Nieuwsblad.
Keukenbrand in appartement: Grote Steenweg opnieuw vrijgegeven. In een appartementsgebouw aan de Grote Steenweg in Berchem is vrijdagochtend brand uitgebroken. Bende beroofde bejaarden van bankkaarten. Pizzeria Calabria serveert pizza met smeerbare salami, maar niet met choco. Al het nieuws uit Berchem.
Belfius Bank Berchem antw. Grotesteenweg info en openingsuren.
Veranderen van pensioenspaarfonds nieuw. Inschrijven op de nieuwsbrief. U bevindt zich hier: Home Bankkantoren Belfius Bank Belfius Bank Berchem antw. Grotesteenweg info en openingsuren. Belfius Bank Berchem Pulhof Grotesteenweg 456. Waarmee kan dit kantoor u helpen? Woonleningen Autoleningen Persoonlijke lening Pensioensparen Andere.
Carrefour market BERCHEM PULHOF Grote Steenweg.
Transport KaartenOpenbaar vervoer. Andere winkels in de omgeving van BERCHEM PULHOF Grote Steenweg. Carrefour market WILRIJK. Prins Boudewijnlaan 146 2610 Wilrijk. Carrefour express BERCHEM. Statiestraat 37/39/41 2600 Berchem. Carrefour express Berchem Diksmuidelaan. Diksmuidelaan 175 177 2600 Antwerpen. Carrefour express BERCHEM STATION.
Volwassenencampus Grotesteenweg Stedelijk Onderwijs.
Volwassenencampus op de Grotesteenweg in Berchem. De Volwassenencampus wordt georganiseerd door het Winterthurgebouw Grotesteenweg 224 en het naastliggende gebouw Grotesteenweg 226 samen te nemen. Het gebouw aan de Grote Steenweg 226 wordt momenteel gebruikt door zowel het volwassenenonderwijs, het CDO en het CBE.
Berchem Grotesteenweg De Lijn.
Bewaar je veelgebruikte routes, haltes, lijnen of locaties én ontvang informatie op maat over jouw lijn of je abonnement. Kies wachtwoord enkel letters en cijfers geen spaties of vreemde tekens. Bevestig wachtwoord enkel letters en cijfers geen spaties of vreemde tekens.
KBC BANK BERCHEM-CENTRUM KBC Bank Verzekering.
Aanmelden Aanmelden Aanmelden. Aanmelden Aanmelden Aanmelden. KBC BANK BERCHEM-CENTRUM. KBC BANK BERCHEM-CENTRUM. KBC BANK BERCHEM-CENTRUM. KBC BANK BERCHEM-CENTRUM. GROTE STEENWEG 120. 2600 BERCHEM ANTWERPEN. Tel: 32 3 286 94 30. Fax: 32 3 286 94 31. Maak een afspraak. Enkel op afspraak.
Campus Grotesteenweg 224-226 Encora.
Dit is een grote campus met twee gebouwen. Elk gebouw heeft een unieke lokalennummering. De lokalen van het gebouw aan de Grotesteenweg 224 hebben nummers 1000 tot 1799 en die van het gebouw aand Grotesteenweg 226 hebben nummers 2000 tot 2299. Je kan op verschillende manieren van het ene naar het andere gebouw, zie ook de groene pijlen op het overzichtsplan van de campus. Voor info en documenten kan je terecht op het secretariaat tijdens de openingsuren. Voor wisselgeld en fotokopieën kan je er niet terecht. Het secretariaat van Encora bevindt zich in lokaal 2031. Zet je fiets enkel in een fietsenstalling. Er zijn verschillende plaatsen op de campus waar je je fiets kan stallen. Ze zijn aangeduid op het overzichtsplan. Onze campus is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Meer details op de website van De Lijn. Tramhalte Koninklijkelaan: trams 7 en 15. Bushalte Elisabethlaan: bussen 21 en 32. Er staat een Velo-station met leenfietsen aan de achterkant van de campus aan het Brilschanspark ter hoogte van het rond punt in de Henri Prostlaan. Er zijn meerdere Velo-stations in Berchem, ook buiten de ring.

Contacteer ons