overlijdens schoten
Overlijdensberichten uit Schoten ingedachten.be.
Home Recente overlijdens. Zoek een overlijdensbericht en betuig uw medeleven en steun aan de rouwende familie. Dit kan door het publieke rouwregister te tekenen of door een privé condoléancekaart te versturen, afhankelijk van de keuze van de familie. Selecteer een specifieke periode. Afgelopen 7 dagen. Afgelopen 30 dagen. Overlijdensberichten uit Schoten.
Begrafenisondernemingen Schoten goudengids.be.
39 resultaten voor begrafenisondernemingen Schoten. 1 Daems Begrafenissen en Crematies. Churchilllaan 20-24, 2900 Schoten. Woensdag 900: 1800.: Bezoek onze webpagina. 2 De Meyer Uitvaart Bvba. Bredabaan 216, 2930 Brasschaat. Complete en gedegen uitvaartservice in en om Brasschaat. Bezoek onze webpagina.
Uitvaartcentrum Schoten Uitvaartverzorging Van Staey Leurs: uitvaart, overlijdensbericht.
Welkom bij Uitvaartverzorging Van Staey Leurs, uw begrafenisondernemer te Schoten. Uitvaartverzorging Van Staey-Leurs is uw persoonlijke begeleider voor elke uitvaart op maat te Schoten, Merksem, Brasschaat, Schilde, s Gravenwezel en omstreken. Al sinds 1920 is begrafenisonderneming Van Staey een begrip in Schoten.
Overlijden en begraafplaats Gemeente Schoten.
Verenigingen in Schoten. College van burgemeester en schepenen. Kennismaking met Schoten. Feiten en cijfers. Film over Schoten. Het Schotens lied. Communicatie en inspraak. Adviesraden en raadscommissies. Infogids en onthaalbrochure. College van burgemeester en schepenen. Overlijden en begraafplaats. Overlijden en begraafplaats.
Rouwberichten Funeralco.
Tel: 03 542 36 16 work pref Fax: 03 542 36 73 fax. Lange Bremstraat 3. B 2170 Merksem België. Gsm: 0475 83 50 10 cell info@funeralco.be pref. B 2180 Mariaburg België. Tel: 03 664 27 04 work pref. B 2900 Schoten België.
Daems Begrafenissen Crematies.
Wat te doen bij overlijden. Administratie na overlijden. Zorg dat wat overblijft, mooie herinneringen zijn. Rouwbrieven en condoleren. Wat te doen bij overlijden. Administratie na overlijden. Wij zijn er voor u op elk moment. Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar.
Overlijdens Het Nieuwsblad.
C Maak van Schoten jouw startgemeente! Nieuws uit een andere gemeente? Overlijdens in Schoten. Een overzicht van de recente overlijdens in Schoten in samenwerking met inmemoriam.be. Zoek overledene Bekende overledenen Begrafenisondernemers. Nieuwsblad op facebook. Nieuwsblad op twitter. Overeenkomst voor gegevensgebruik.
Medestichter Markt 21 overleden Schoten Regio HLN.
Hij was ook zaakvoerder van de door zijn vader opgerichte handel in bouwmaterialen. Verder lag Van Nederkassel aan de basis van Home-Shop, een bekende doe-het-zelf zaak. De uitvaartplechtigheid vindt vandaag plaats om 11 uur in de Sint-Cordulakerk. Met het overlijden van Van Nederkassel verliest Schoten opnieuw een grote ondernemer.
inmemoriam.be Jouw zoekresultaat Overlijdens.
Bezoek ook: gezondheid.be vief.be Sportwereld Mobilia Jobat Zimmo Vroom CitySecrets PlusPlus WeMatch Travelspotter. De Website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en Website-statistieken bij te houden. Met onderstaande knop geeft u toestemming voor het plaatsen van dergelijke cookies.

Contacteer ons