begrafenissen de meyer
De Meyer uitvaart.
Welkom op onze website. Begrafenissen De Meyer. Het verlies van een dierbare is een ingrijpende en moeilijk te hanteren ervaring in een mensenleven. Mensen die geconfronteerd worden met een verlies ervaren vaak intense, verwarrende en soms ook tegenstrijdige gevoelens. Bij dergelijke momenten van groot verdriet heeft u veel steun en vriendschap nodig.
De Meyer Begrafenissen BVBA in Brasschaat, Bredabaan 216, telefoon: 03/651. met openingsuren Begrafenisondernemingen.
Wij staan 24 op 24 uur en 7 op 7 dagen tot uw dienst. Begrafenissen en crematies, privaat funerarium, voorafregeling van de uitvaart. 24/7 tot uw dienst. Ontdek andere handelaars in de buurt van De Meyer Begrafenissen BVBA in Brasschaat.
Overlijdensberichten Uitvaartzorg De Lelie.
De uitvaart vindt plaats op woensdag 20 september 2017. Bekijk de rouwbrief Mira la carta de duelo. Geboren te Antwerpen op 30 mei 1940. Overleden te Brasschaat op 4 augustus 2017. De uitvaart vindt plaats op vrijdag 11 augustus 2017.
Onze Visie Wase Begrafenissen.
Annita de Meyer. Zeer mooie serene, klassevolle en functionele site! Beste, We willen jullie nogmaals hartelijk danken voor de professionele wijze waarop we gisteren onze moeder Hilda Persoons hebben mogen begraven. Jullie inzet en betrokkenheid heeft van deze triestige dag een dag gemaakt waar we toch met veel voldoening aan kunnen terugdenken. Groeten, Filip en Gwenda Brokken Liekens. Heengaan van moeder. Door uw voorstel van de 24 uurskamer hebben wij de kans gekregen om waardig afscheid te nemen. Op elk moment van de dag. Om 22 uur s avonds, om 9 uur s morgens Het is ook goed dat je nog alleen kon zijn met haar, zonder tussenpersonen erbij. Je kon er nog een koffietje drinken met je geliefde overledene en je kon er blijven zolang je wilde. Je krijgt als het ware een betere voorbereiding op je verwerking. En voor de prijs moet je het niet laten Bij deze bedankt voor deze mogelijkheid en het heeft ons zeker geholpen bij de verdere verwerking van ons verdriet. Met vriendelijke groeten. Wj zijn zeer tevreden van jullie service! Wij danken het ganse team van Wase Begrafenissen voor de feilloze dienst en persoonlijke aanpak.
De Meyer Uitvaart Persoonlijke uitvaartverzorging op mensenmaat Rouwberichten Archieven De Meyer Uitvaart.
Georgette Van Espen. Jacqueline Van Hees. Margareta Greet Van Ranst. Swa Van Dooren. Maria De Peuter. Frank De Meyer. Joseph Van Speybrouck. Monique De Bruycker. Miguel Valle Lorden. Charel s Heeren. Bredabaan 216, 2930 Brasschaat email protected 320 3 651 81 68.
inmemoriam.be De Meyer / Bredabaan 216 / 2930 Brasschaat Begrafenisondernemer.
Deze website maakt gebruik van bestanden zoals cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. De Meyer Begrafenisondernemer. Tel: 32 3 651 81 68. Fax: 32 3 652 03 87. De Meyer BRASSCHAAT.
De Meyer Uitvaart Persoonlijke uitvaartverzorging op mensenmaat Home De Meyer Uitvaart.
De Meyer Uitvaart is als begrafenisonderneming diep geworteld in en om de Brasschaatse gemeenschap. Niet verwonderlijk, als u bedenkt dat de onderneming werd gesticht in 1884 door stamvader Frans De Meyer, op dezelfde plek als waar men nu nog steeds de maatschappelijke zetel vindt aan de Bredabaan 216.
Begrafenisondernemer, Uitvaart Kapellen, Brasschaat De Meyer.
Het is daar waar stamvader Frans De Meyer ons authentiek familiebedrijf indertijd opgericht heeft. Wij zijn nu al 4 generaties lang een familiebedrijf met respect voor de rijke traditie maar even goed met steeds een open blik op zinvolle vernieuwing en dus: op de toekomst.Als begrafenisondernemer verzorgen wij zowel uitvaarten als crematies.
De Meyer Uitvaart Bvba, Brasschaat Tel: 036518. Begrafenisondernemingen goudengids.be.
Wij zorgen voor de praktische regeling van crematies en asbezorging en zijn uw begrafenisonderneming met funerarium en rouwvilla voor de organisatie en regeling van een begrafenis. Aarzel niet contact op te nemen met De Meyer Uitvaart voor verdere inlichtingen of bezoek onze website.
Overlijdensberichten uit Brasschaat ingedachten.be.
Home Recente overlijdens. Zoek een overlijdensbericht en betuig uw medeleven en steun aan de rouwende familie. Dit kan door het publieke rouwregister te tekenen of door een privé condoléancekaart te versturen, afhankelijk van de keuze van de familie. Selecteer een specifieke periode.

Contacteer ons