begrafenissen brasschaat
Begrafenisondernemingen Brasschaat goudengids.be.
24 resultaten voor begrafenisondernemingen Brasschaat. 1 De Meyer Uitvaart Bvba. Bredabaan 216, 2930 Brasschaat. Complete en gedegen uitvaartservice in en om Brasschaat. Bezoek onze webpagina. 2 Daems Begrafenissen en Crematies. Churchilllaan 20-24, 2900 Schoten. Woensdag 900: 1800.: Bezoek onze webpagina.
Quirijnen Quirijnen Sereni.
in Brasschaat of op het Eilandje. Van ceremonieel tot informeel, in een kerk, aula of unieke locatie. Hierbij streven we naar eenvoud en transparantie. Het verhaal van Quirijnen l Sereni. Constant Quirijnen begon als schrijnwerker in Brasschaat Maria-ter-Heide met begrafenissen rond 1926.
Rouwcentrum Brasschaat Funeralco.
Onze aula heeft een prima geluidsinstallatie, airconditioning en verluchting. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Brasschaat. Uitvaartplechtigheden op maat. Bij een overlijden hoeft u enkel telefonisch een afspraak te maken met onze rouwcentrum die 7 dagen op 7 bereikbaar is.
Begrafenisondernemer Brasschaat Funeralco.
De aula heeft een uitstekende geluidsinstallatie, airconditioning en verluchting. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Brasschaat. Bij een overlijden hoeft u enkel per telefoon een afspraak te maken met Begrafenisondernemer Funeralco die 24u op 24u te bereiken is.
Overlijdensberichten Uitvaartzorg De Lelie.
Geboren te Antwerpen op 30 mei 1940. Overleden te Brasschaat op 4 augustus 2017. De uitvaart vindt plaats op vrijdag 11 augustus 2017. Bekijk de rouwbrief. Geboren te Antwerpen op 14 juni 1931. Overleden te Brasschaat op 18 juni 2017.
Christophe Bruyneel Begrafenisondernemer Begrafenissen Kapellen Ekeren Brasschaat Mariaburg Putte Hoevenen Kalmthout Antwerpen Begrafenissen Kapellen Ekeren Brasschaat Mariaburg Putte Hoevenen Kalmtho
Begrafenisondernemer te Kapellen Ekeren Mariaburg Brasschaat Hoevenen Putte-Kapellen Begrafenissen Crematies christophe bruyneel 2018-03-30T1508350000.: Begrafenisondernemer Christophe Bruyneel. Kapellen Ekeren Mariaburg Brasschaat Antwerpen. Voor Christophe is het beroep van begrafenisondernemer een roeping. Begrafenisondernemer is meer dan een vak, het is bijstaan, luisteren en helpen.
Overlijdensberichten uit Brasschaat ingedachten.be.
Overleden te Brasschaat op 27/06/2016. Woonachtig te Brasschaat. Betuig uw medeleven. Geboren te Oudegem op 17/02/1930. Overleden te Brasschaat op 21/05/2016. Woonachtig te Brasschaat. Betuig uw medeleven. Geboren te Antwerpen op 12/07/1921. Overleden te Brasschaat op 21/03/2016. Woonachtig te Brasschaat.
De Meyer Uitvaart Persoonlijke uitvaartverzorging op mensenmaat Home De Meyer Uitvaart.
Wij zijn er immers van overtuigd dat we u enkel op die manier kunnen blijven bieden waar we ons al zoveel decennia in onderscheiden: het verlenen van een gedegen en complete uitvaartservice, met een sterk persoonlijke dimensie en een menselijk gelaat. Simone Van Acoleyen. Benny De Ridder. Louisa Wiske Zagers. Bredabaan 216, 2930 Brasschaat email protected 320 3 651 81 68.
Rouwberichten Christophe Bruyneel Begrafenisondernemer Begrafenissen Kapellen Ekeren Brasschaat Mariaburg Putte Hoevenen Kalmthout Antwerpen.
Tatoeƫren met as verhoogt de kans op kanker. Kinderen en de dood, wat met de begrafenis? Kinderen en de dood, hoe ermee omgaan? Wat kan je nog betalen van de rekening van een overledene? Tewaterlaten in de Schelde. 3D foto in glas.
Uitvaartzorg De Lelie Uw verdriet, onze zorg.
een begrafenis in een lijkwade. Zo zijn er nog heel veel mogelijkheden om een eeuwige herinnering te koesteren. U kunt bij crematie ook een deeltje van de assen in een juweeltje bewaren of een ring met een vingerafdruk van uw dierbare.

Contacteer ons